Villa te koop

585000€

3 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 20022805
Immoweb code : 20022805

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
267 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare villa met aangelegde tuin en grote garage.

Ontdek deze prachtige villa, gelegen in het rustige, pittoreske Booischot, omgeven door agrarisch gebied. Deze ruime woning biedt u de perfecte mix van rust, privacy en comfort, allemaal verpakt in een stijlvolle en hoogwaardige bouw.
De omgeving is ideaal voor wie houdt van natuur en buitenactiviteiten, met groene uitzichten en een landelijke charme. De villa is bijzonder ruim, met royale leefruimtes die een overvloed aan natuurlijk licht bieden. De grote kamers en open indeling zorgen voor een comfortabel woongenot. Er is gebruik gemaakt van degelijke en duurzame materialen, wat zich vertaalt in een hoogwaardige afwerking en een tijdloze uitstraling.

De woning bestaat uit een royale inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de omliggende tuin; een volledig uitgeruste keuken met aansluitend wasplaats en koele berging. Er is een doucheruimte en de dubbele garage biedt ook heel wat opbergruimte. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers die comfort en rust bieden, een grote badkamer met ligbad en douche. De prachtige, goed onderhouden tuin is perfect voor ontspanning en entertainment, en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen of voor het houden van bbq's en tuinfeesten.

Deze villa biedt u de kans om te wonen in een rustige en groene omgeving, zonder in te boeten op luxe en comfort. De dorpskern is niet veraf en u woont hier op een steenworp van het treinstation. Aarzel niet en contacteer ons

Neem contact op