Villa te koop

1295000€

4 slaapkamers 317 vierkante meters

Immoweb code : 20149838
Immoweb code : 20149838

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
317 vierkante meters bewoonbare ruimte
900 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterende open bebouwing (EPC 40!) op toplocatie

Deze schitterende woning werd in 2011 voor de huidige eigenaars getekend en gebouwd, met een duidelijke klemtoon op gebruikte materialen en wooncomfort. Grote raampartijen rondom en een fijne oriëntatie zorgen voor een mooie lichtinval in vrijwel elke ruimte. Technisch spreken we hier over een parel: 34 zonnepanelen (mét certificaten), zonneboiler, ventilatie type D, regenwaterrecuperatie,… alles werd voorzien. De woning wordt trouwens verkocht met alle decoratie, raamdecoratie, verlichting (Occhio) en meubels erin.
Het huis staat op een knap en breed perceel van 900 m², op een boogscheut van het centrum van het centrum van Boechout.
Door het woongedeelte boven in te tekenen (bereikbaar met lift) kon men een schitterend zuidwest georiënteerd (verwarmd) terras creëren, waar het zalig vertoeven is.
Indeling:
Gelijkvloers: Lichtrijke inkomhal, vier slaapkamers (allemaal met zicht op de tuin), apart toilet, luxueuze badkamer en dubbele garage. Achter de master vinden we ook nog een knappe dressing.
Verdieping: Volledig uitgeruste keuken van hoge kwaliteit (met aansluitend een koele berging), gastentoilet, en een ruime woonkamer. Op deze verdieping treffen we ook nog het schitterende terras van 65 m², dat deels overdekt is.
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be.Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail ([email protected]) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Neem contact op