Villa te koop

699000€

3 slaapkamers 309 vierkante meters

Immoweb code : 11440511
Immoweb code : 11440511

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
309 vierkante meters bewoonbare ruimte
1203 vierkante meters grond

Omschrijving

80’s villa met fantastische tuin

Deze woning werd in 1987 gebouwd door de huidige eigenaars op een zuidwest georiënteerd perceel. De tuin van de woning werd doormiddel van niveaus lager gemaakt dan het straatniveau, wat maakt dat u hier in alle rust van uw tuin kan genieten. Dubbele ruime oprit met plaats voor zeker 5 wagens, bijkomend ook nog een verwarmde garage. Aan parkeerplaatsen is hier zeker geen gebrek.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Rechts bevindt zich de lichtrijke leefruimte met een sfeervolle gashaard, perfect voor
knusse winteravonden. Aansluitend vindt u het overdekte terras met een prachtig zicht op de fraai aangelegde tuin. De aparte, ruime ingerichte keuken is voorzien van een gezellige ontbijthoek. Op de begane grond is er tevens een praktische bureauruimte. Verder naar de eerste verdieping, hier treffen we een badkamer dewelke is voorzien van dubbele wastafel en ligbad en een aparte douchekamer deze is voorzien van een enkele wastafel, douche en toilet. Verder treffen we hier 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met en-suite salon en terras (zonder grote ingreep, mogelijkheid tot een 4de kinderkamer).

Een absolute meerwaarde aan de woning is de grote souterrain met natuurlijk licht, hier vinden we een wasruimte, veel opbergruimte en een multifunctionele ruimte. Verder is er nog een zolder ter beschikking.

Neem contact op