Villa te koop

585000€

5 slaapkamers 391 vierkante meters

Immoweb code : 20123539
Immoweb code : 20123539

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
391 vierkante meters bewoonbare ruimte
2021 vierkante meters grond

Omschrijving

Knap ingerichte villa op heden bestemd als meergezinswoning

Deze knap ingerichte villa met een totale netto bruikbare vloeroppervlakte van 391 m² is gelegen langs de Hasseltsestraat ter hoogte van nummer 15, op een riant perceel van 20a 21ca. Op minder dan een kilometer treft men al het levendige, gezellige centrum van deze steeds bloeiende stad, met zijn talrijke faciliteiten binnen handbereik, zoals scholen, winkels, het station, gezellige eetzaakjes,.. Omliggende steden zijn vlot bereikbaar, met de oprit E313 op slechts anderhalve kilometer.

Dit bijzondere eigendom is op heden vergund als zijnde een meergezinswoning, omvattende
- een ruime woning met bijkomend een verhuurbare B&B - ruimte, terras en een prachtige aangelegde siertuin met zwembad;
- een volwaardige vergunde tweede wooneenheid, zijnde het appartement gelegen aan de voorzijde van de woning en apart toegankelijk;

Ondanks deze ruime bestemming, kan de woning eenvoudig aangewend worden als een ééngezinswoning, mogelijk interessant voor kroostrijke (nieuw-samengestelde) gezinnen of als kangoeroewoning/zorgwoning voor gezinnen met inwonende familieleden die graag willen samenwonen, doch ten gepaste tijde nood hebben aan privacy.

Anderzijds laat de indeling toe om te wonen en te werken op één adres. Zo kan men het voorste gedeelte - op heden bestemd als appartement – een zakelijke invulling geven door inrichting als praktijkruimte, kantoorruimte,.. met meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor ontvangst van cliënteel.

De zeer nette en uistekende sta

Neem contact op