Villa te koop

998000€

2 slaapkamers 355 vierkante meters

Immoweb code : 11401272
Immoweb code : 11401272

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
355 vierkante meters bewoonbare ruimte
1871 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus afgewerkte villa met zwembad op 18a71ca.

Moderne luxueuze villa met zwembad gelegen te Grote Spouwen, deelgemeente van Bilzen, Op de Meer 2A.

Rustige en landelijke locatie op 5 km van het centrum van Tongeren. Zowel de autosnelweg als het handelscentrum van Bilzen zijn van hieruit vlot bereikbaar op 5km.
Maastricht bereik je op 10 autominuten. School en winkels bevinden in de nabijheid.

Deze riante villa met unieke hedendaagse architectuur is gelegen op een perceel van 18A71CA en biedt een woonoppervlakte van maar liefst 355m². De doordachte vormgeving, de indeling van de woonvertrekken, de ruimtelijke en discrete woonbeleving alsook de optimale lichtinvallen typeren deze woning.
Open trappenhallen zorgen voor transparantie, diverse terrassen geven een mooie interactie met het zwembad en de tuin.

De woning geniet een uiterst hoogwaardige afwerking: binnenvloeren en terrassen zijn afgewerkt in XL tegels van granietsteen, exclusieve luxekeuken van Poggenpohl 'Porche Design', alle sanitair is voorzien van Dornbracht kraanwerk. Uiteraard ontbreken ook de handige snufjes niet zoals een volledig Sonos geluidssysteem, een uitgebreid domoticasysteem en ingebouwde indirecte verlichting.

Op het gelijkvloers is er een royale inkomhal met vestiaire en ingericht gastentoilet. Via de open trappenhal bereik je de woonverdieping met een hyper uitgeruste Poggenpohl keuken met keukeneiland en toestellenwand met onder meer 2 warmhoudlades-combimicrogolf-oven-vaatwasser-2 koelkasten-koffiemachine. Het ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op