Villa te koop

735000€

4 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 20274386
Immoweb code : 20274386

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
2126 vierkante meters grond

Omschrijving

dyllisch gelegen villa met 4 slaapkamers op een ruim perceel

Op zoek naar een oase van rust en ruimte? Deze charmante villa, gelegen in het pittoreske Dworp, biedt alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Gelegen op een riant perceel van 2.126 m², biedt dit unieke pand niet alleen een prachtige ligging te midden van het groen, maar ook een warme en uitnodigende sfeer.
De gezellige leefruimte, met een aangrenzende keuken, nodigt uit tot gezellige momenten met familie en vrienden. De indrukwekkende inkomhal met karaktervolle houten deuren leidt je verder naar de gelijkvloerse slaapkamer met privé douchekamer en twee bureaus – ideaal voor thuiswerk of hobbyruimtes.
Op de eerste verdieping ontdek je een royale hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer, terwijl twee extra slaapkamers en een ruime badkamer op de gang zorgen voor voldoende comfort voor het hele gezin. Extra bergruimte nodig? De opbergzolder is de perfecte plek voor al je spullen.
Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 257 m² en een volledig onderkelderde ruimte die plaats biedt aan een garage, wasplaats en meerdere opslagruimtes, kom je hier absoluut niets tekort. De royale tuin, die volledige privacy biedt, is een droom voor elke natuurliefhebber. De serre biedt de perfecte gelegenheid om je groene vingers aan het werk te zetten.

Voor meer info : https://www.era.be/visie
De

Neem contact op