Villa te koop

1740000€

6 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 20013098
Immoweb code : 20013098

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
3500 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke eigentijdse architectenwoning

Welkom in deze unieke eigentijdse architectenwoning, is gelegen inde gewilde woonwijk Gravenhof op slechts 2 minuten van de Ring van Brussel. Gebouwd in 2010, belichaamt deze woning een harmonieuze fusie tussen moderne luxe en duurzaamheid en de hoogste normen op het gebied van ecologische bouw. De woning is nog uitbreidbaar met een 1ste verdieping.
Met een bebouwde oppervlakte van 400 m² op één niveau biedt deze bijna-energieneutrale woning (BEN/QZEN) E27 een zeldzame kans om te genieten van totale privacy op een perceel van 35 are, voorzien van een 60 meter lange privé-oprit en een prachtig park met Europese bomen. Strategisch gepositioneerd voor optimale zonoriëntatie ( alle leefruimten zijn zuid georiënteerd) blijft de woning onzichtbaar vanaf de straat, voor absolute privacy .
De architectuur van de woning is geïnspireerd door de Case Study Houses van Los Angeles, met spectaculaire grote ramen van 17 m lang met akoestisch geïsoleerd en hoog-impactresistent glas
De woning heeft een ongeëvenaard indoor-outdoor gevoel.
Verwarming : geothermische warmtepomp, Nibe gecombineerd met vloerverwarming en passieve koeling.

Bij hittegolven blijft de woning aangenaam koel. Door de oversteek van het plat dak wordt oververhitting tijdens de zomer vermeden.
Balans-ventilatie systeem D.
Indeling:
Gang van 30 m die de woning doorsnijdt van West naar Oost en de woning opdeelt in een publieke zone (netto hoogte 3,15 m) en privé-zone (kamers, hoogte 2,75 m).
Hall.
Bergruimte, waslok

Neem contact op