Villa te koop

795000€

4 slaapkamers 346 vierkante meters

Immoweb code : 20150054
Immoweb code : 20150054

Overzicht

4 slaapkamers
346 vierkante meters bewoonbare ruimte
1245 vierkante meters grond

Omschrijving

Zéér energiezuinige (Label B), ruime villa met landelijk ui

In een doodlopende straat vinden we op een rechthoekig perceel van 1245m², grenzend aan agrarisch gebied, deze ruime en vooral energiezuinige villa.
Gelijkvloerse verdieping: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire, L-vormige leefruimte met open haard en bar die aansluit aan de riante Victoriaanse tuinkamer (2007) (voorzien van airco & verwarming) met een open, volledige ingerichte luxekeuken met eiland. 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer, bureau, berging/wasplaats, garage en toegang naar kelder.
De riante, mooi aangelegde tuin met vijver is een echte eyecatcher! Met zijn landelijk uitzicht, de verschillende terrassen, buitenberging, serre etc. is het hier heerlijk vertoeven!
Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige, riante ontspanningsruimte met eigen bar, sanitaire voorzieningen met o.a. douche en berging.
Bijkomend beschikt de woning over 19 zonnepanelen, 3 autostaanplaatsen, een zéér gunstig EPC-attest, een asbestveilig attest en is de elektriciteit volledig conform AREI!
Opportuniteit in Beernem/Oedelem! Biedt enorm veel mogelijkheden, waaronder bv een kangoeroewoning, B&B,…

Energiezuinig - EPC: LABEL B!
ASBESTVEILIG!

Dit pand IS NIET onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op