Villa te koop

1285000€

4 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 20123004
Immoweb code : 20123004

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
3121 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve villa op een toplocatie

Uniek in het Meetjesland. 
Ervaar het ultieme woongenot in deze uitzonderlijke villa, perfect gelegen voor wie zoekt naar een oase van rust en privacy.

Uitmuntende Ligging: Deze villa is gesitueerd in een rustige en schilderachtige omgeving, ideaal voor wie houdt van sereniteit zonder in te boeten aan bereikbaarheid. Strategisch geplaatst met vlotte verbindingen naar Aalter (E40), Maldegem en Eeklo (5m van AZ-Alma)
Prachtig Zicht: Vanuit de weelderige woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de uitgestrekte tuin. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.
Adembenemende Tuin: Omringd door een prachtig aangelegde tuin van 3121m², vormt deze villa een waar paradijs. De tuin nodigt uit om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Weelderige Voorzieningen: U vindt hier alles wat u nodig heeft voor een luxueuze levensstijl: een schitterend zwembad met poolhouse, een ruime garage en een exclusieve wijnkelder. Deze voorzieningen tillen uw woonervaring naar een hoger niveau.
Hoogwaardige Materialen en Afwerking: In iedere ruimte van de villa zijn alleen de meest exclusieve materialen gebruikt. De afwerking is van het hoogste niveau, met een oog voor detail dat getuigt van vakmanschap en verfijning.
Duurzaamheid: Voorzien van geavanceerde zonnepanelen en een efficiënte warmtepomp, combineert deze villa comfort met energiezuinig wonen. Een milieubewuste keuze zonder concessies te doen aa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op