Villa te koop

949000€

5 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20258884
Immoweb code : 20258884

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
700 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Knap gerenoveerde open bebouwing (5 slk.) met mooie tuin

Deze vrijstaande woning op één van de mooiste locaties van Aartselaar werd in 2015 volledig gerenoveerd, met een duidelijke nadruk op knappe materialen en maximaal contact met de tuin. De bewoners zaten niet stil en installeerden recent nog zonnepanelen, een slimme thermostaat, airco/warmtepompen , luiken/zonnewering en extra isolatie. Het resultaat is dan ook een uiterst energiezuinige woning met EPC 75!
Vanuit de inkomhal krijgen we rechtstreeks toegang tot twee bureelruimtes (de grootste wordt nu gebruikt als tv-ruimte), of we lopen langs de hal (met vestiaire en twee toiletten) zo de woonkamer in. De mooie parketvloer, de lichte open keuken (volledig geïnstalleerd) en de grote glaspartij op de tuin zijn de blikvangers. Vanuit de keuken kunnen we naar de handige berging of de garage en er is ook een ruime en kurkdroge kelder.
De eerste verdieping biedt plaats aan drie grote slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer (bad, douche, dubbele lavabo en toilet). De hoogste verdieping werd recent nog afgewerkt, er werden twee extra slaapkamers gecreëerd.
Voor de woning is er plaats voor vijf wagens.
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be.Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail ([email protected]) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Neem contact op