Villa te huur

6000€ per maand

5 slaapkamers 620 vierkante meters

Immoweb code : 20033334
Immoweb code : 20033334

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
620 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ukkel I Prins van Oranje

Ideaal gelegen in de Prins van Oranjewijk, uit het zicht, volledig gerenoveerde villa met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 620 m². Het biedt vier slaapkamers en een zelfstandig appartement omgeven door een bosrijke tuin.

Het volledig gerenoveerde pand bestaat uit een grote inkomhal, een vestiaire, een dubbele woonkamer met open haard die uitkomt op de tuin, een aparte eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met bijkeuken en toegang tot de garage. Een groot kantoor met zicht op de tuin completeert de begane grond. Boven biedt de hoofdslaapkamer een grote kleedkamer en een volledig marmeren badkamer, een tweede suite met kleedkamer en complete badkamer, de laatste twee slaapkamers delen een doucheruimte. In het souterrain een zelfstandig tweekamerappartement met keuken en woonkamer.

Andere: Eerste bewoning na renovatie, alarmsysteem, beveiligde entree met elektrische poort, wijnkelder, wasruimte, garage. PEB: D.

De Prins van Oranje is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een prettige buurt die een groene en rustige omgeving biedt en toch dichtbij voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Neem contact op