Villa te huur

3350€ per maand

6 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 20061121
Immoweb code : 20061121

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
2000 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op residentiële locatie, omgeven door groen!

Deze ruime villa bevindt zich in Schilde, omgeven door groen en is ongelooflijk rustig gelegen (op het einde van doodlopende straat). U betreedt de villa via de ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en apart gastentoilet. Vanuit de aangename leefruimte (open haard) met eethoek hebt u een zicht op de tuin. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken is er ook een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er nog een dubbele garage (automatische poort) en tuinberging.
Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom met dressing, ensuite badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet) en nog een extra kamer. Verder vindt u hier nog 3 slaapkamers, een badkamer (bad, douche en dubbele wastafel) en een apart toilet.
Op de tweede verdieping zijn er nog eens 2 ruime slaapkamers, een badkamer (dubbele lavabo en douche), een apart toilet en een technische ruimte.
Deze villa geniet een luxueuze afwerking, is voorzien van vele ingemaakte kasten en een alarminstallatie.
De tuin is volledig aangelegd en omheind. U geniet hier van een zuid-west oriëntatie.
De villa is beschikbaar vanaf midden juni 2023.
EPC = 252 kWh/m2 jaar (unieke code: 206390).
U leest het, deze villa is fantastisch en hier komt u tot rust en is het heerlijk vertoeven. Komt u deze villa graag eens bezoeken? Aarzel niet en contacteer me voor een bezoek! Tot snel, Catherine - 0472 23 14 51 - [email protected]

Neem contact op