Villa te huur

1750€ per maand

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20272035
Immoweb code : 20272035

Overzicht

4 slaapkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
658 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa

Deze mooie villa, verscholen in een rustig laantje in het charmante dorpje Saintes, is perfect voor wie op zoek is naar ruimte en rust, maar toch dicht bij de lokale voorzieningen. Het station van Tubize ligt op 5 minuten rijden. De 180 m² woonruimte biedt comfort en energie-efficiëntie. Het heeft vier ruime slaapkamers en zou perfect zijn voor een gezin met kinderen dat op zoek is naar een huis dat aan hun behoeften voldoet. De lichte woonkamer wordt versterkt door een cassettehaard, die een gezellige sfeer creëert die ideaal is voor de winteravonden. De moderne, volledig uitgeruste keuken zal fijnproevers verrassen met zijn functionaliteit en design. De tuin is een oase van rust en biedt de perfecte buitenruimte voor kinderen en om teontspannen met vrienden. Een ruime garage biedt ruimte voor je auto en/of extra opslag.
Dit aantrekkelijke huis is ook ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit (PBM), want er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond die speciaal voor hen zijn aangepast.
De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit en de energiekosten zijn zeer redelijk dankzij de fotovoltaïsche panelen in combinatie met een gloednieuwe warmtepomp voor verwarming en de productie van sanitair warm water. Kom zelf kijken.

Neem contact op