Villa te huur

2500€ per maand

4 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 20227022
Immoweb code : 20227022

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Gemeubelde droomvilla in de Druivenstreek!

Stap binnen in deze prachtige, gemeubelde villa, gelegen in de betoverende Druivenstreek! Deze woning bevindt zich in een rustige, residentiële wijk, op slechts 1 km van de autosnelweg en omringd door charmante restaurantjes en cafeetjes.
Bij binnenkomst in de ruime inkomhal, met apart toilet, word je verwelkomd door een gezellige living met een sfeervolle vuurhaard. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht naar binnen, waardoor zowel de living als de royale, volledig ingerichte keuken met eiland een warm en uitnodigend gevoel uitstralen. Vanuit deze centrale ruimte heb je prachtig uitzicht op het terras en de omheinde, ruime tuin—de ideale plek voor ontspanning en entertainment!
Ook op het gelijkvloers vind je een ruim bureau, perfect voor thuiswerken of studeren. De kelderverdieping, die de volledige oppervlakte van het huis beslaat, biedt diverse bergingen, praktische wasruimtes (met wasmachine en droogkast) en een grote garage—ideaal voor al je opslagbehoeften.
Op de bovenverdieping vind je een stijlvolle nachthal, 4 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers. Met in totaal 3 toiletten is dit huis perfect voor gezinnen en gasten.
Extra voorzieningen zoals een waterverzachter, alarm, videofoon, thermostaat-app en rolluiken maken deze energievriendelijke woning compleet.
Deze droomvilla is beschikbaar vanaf 1 december. Wil je meer weten of een bezoek plannen? Neem snel contact op met Marleen 0495 69 06 72 of [email protected] en ontdek j...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op