Villa te huur

2500€ per maand

5 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 20027934
Immoweb code : 20027934

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
2645 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Volledig gerenoveerd landhuis gelegen in het mooie domein '

Van een make-over gesproken! Dit karaktervolle landhuis werd grondig aangepakt en stijlvol gerenoveerd. Gelegen in het groen en op het mooie domein De Lint kunnen we hier spreken van een pareltje!

Via de karaktervolle oprijlaan, langs het mooie groen kom je tot de villa. Je betreedt de woning via de inkomhal welke groot en statig is. Via openslaande deuren kom je tot een gigantische leefruimte met een sfeervolle open haard. Veel ramen, veel lichtinval en mooi zicht op de tuin en het groen rondom. De klassevolle keuken sluit naadloos aan. Een mooi kookeiland met ceasarstone eiland. Hier is plaats om enkele barkrukken te zetten. Verder heeft de keuken degelijke toestellen (Miele vaatwasser, grote koelkast, aparte vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde dampkap en 2 combi-ovens). Aansluitend is er een erg praktische voorraadberging die reeds voorzien is van schappen. De berging is bereikbaar via een verborgen deur.

De ruime masterbedroom heeft aansluitend een badkamer met een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De 2de slaapkamer is voorzien van een douchekamer. De 3de slaapkamer kan eventueel ook ingericht worden als wasplaats (voorzieningen zitten klaar). Alle slaapkamers hebben mooi zicht op het groen. Hier is het wakker worden in een oase van rust.

Via een draaitrap in de hal bereik je de kelderverdieping. 'Kelder' is hier echter niet meer van toepassing en dus een groot understatement. Deze verdieping werd volledig omgetoverd tot een bewoonbare ruimte. Hier z

Neem contact op