Villa te huur

1600€ per maand

4 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 20166443
Immoweb code : 20166443

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
744 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa met 4 slaapkamers

De villa is centraal gelegen in een rustige straat op een perceel van 744m² vlak bij het centrum van Maldegem met een bewoonbare oppervlakte van 233m².
Op het gelijkvloers is een inkomhal met gastentoilet, berging / wasplaats, lichtrijke woonkamer 51m² voorzien van speksteenhaard en zonnescreens, een volledig geïnstalleerde open keuken, bureau, een ruime slaapkamer met dressing en een onsuite badkamer met douche en bad.
De slaapkamer kijkt uit op de gezellige binnenpatio. Op de eerste verdieping de nachthal en 3 slaapkamers allen voorzien van verduisterende screens, badkamer met toilet en douche. De centrale verwarming is op aardgas en in de leefruimte is aanvullend een speksteenkachtel die een langdurig warmte afgeven. Met een paar uur stoken hebt u nagenoeg 24 uur lang plezier van de warmte die vrijkomt.
Als extra troef is er nog een ruime garage, een wijnkelder, 20.000L regenput met regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, optimale klimaatregeling warmen en koelen. Er is een oprit met carport, tuin met verschillende aangelegde terrassen en een tuinhuis.

Voor meer informatie contacteer Vastio.

Neem contact op