Villa te huur

1500€ per maand

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 20167205
Immoweb code : 20167205

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
837 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, prachtige villa met 4 slaapkamers, terras en garage …

Wenst u een ruime villa waar men zich kan wanen in alle rust en meer dan voldoende ruimte? Dan kan deze parel waarschijnlijk aan uw wensen voldoen! Deze villa is gelegen in de Koning Boudewijnlaan, een uiterst aangename residentiële woonwijk die zich situeert op een boogscheut van de zee en op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Blankenberge.

Men stapt de woning binnen via de inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet. De inkom geeft toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer. Aansluitend bevindt zich de keuken met eetplaats die voorzien is van kwalitatieve toestellen, zoals een koelkast, vaatwasmachine, een prachtig authentiek fornuis met gasbekkens met oven en voldoende kastruimte. De keuken biedt een prachtig uitzicht op de zonovergoten tuin met aansluitend het terras. Verder treft men op het gelijkvloers een berging die voorzien is van rekken, alsook een diepvries. Aansluitend aan het gelijkvloers vindt u de garage terug.
Via de nachthal komt men op de 1ste verdieping waar er zich 4 slaapkamers bevinden. Verder zijn er nog een toilet, alsook een ruime badkamer die voorzien is van een douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en een ruimte waar er een aansluiting is voorzien voor het plaatsen van uw wasmachine en droogkast.

De woning is rondom rond voorzien van een ruime tuin met voldoende privacy en verschillende aangename hoekjes en een terras, ideaal om te genieten van de zon en rust.

Kortom is deze topper helemaal instapklaar, uitermate goed onder…

Neem contact op