Uitzonderlijk vastgoed te koop

1150000€

5 slaapkamers 380 vierkante meters

Immoweb code : 20064803
Immoweb code : 20064803

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
380 vierkante meters bewoonbare ruimte
6121 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve eigendom – Hoeve met watermolen Opalfene

Exclusieve eigendom – Hoeve met watermolen Opalfene
Dronebeelden:   https://youtu.be/Lea1hVVQG5k
Deze unieke hoeve met een rijke geschiedenis is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Ternat.
Deze eigendom werd volledig verbouwd in 2015 - 2016 met hoogwaardige en kwaliteitsvolle materialen. Door de energetische vorm van verbouwen beschikt de hoeve over een gunstig EPC label B met zonnepanelen – laadpaal voor wagens.
Deze eigendom bestaat uit:
- Een modern hoofdgebouw (380m²) die de hoeve een eigentijdse uitstraling geeft, terwijl het zijn  historische charme heeft behouden. Vanuit de inkomhal heeft u een schitterend zicht op de watermolen. Het gebouw bestaat uit:   zeerruim woongedeelte – polyvalente ruimte - kwaliteitskeuken met aangenaam terras met zicht op de watermolen – 4 slaapkamers en 3 badkamers.
-  een guesthouse (32m²) met woongedeelte , slaaphoek en badkamer. Deze ruimte kan ook dienst doen als atelier/praktijkruimte.
- 3 paardenstallingen (33m²)
- Volledig aangelegde tuin met terras en tuinberging.
- Weiland ideaal voor het houden van dieren.
Doorheen de woning zijn er tal van grote raampartijen met prachtige verzichten, waardoor men ten volle kan genieten van de landelijke buitenomgeving. Het discreet gelegen perceel heeft een oppervlakte van 61are 21ca
Centrale verwarming op gas met radiatoren– asbestveilig –grondwaterput – buitenschrijnwerk in aluminium met hoogrendementsglas – elektr

Neem contact op