Uitzonderlijk vastgoed te koop

3 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 11451689
Immoweb code : 11451689

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
2673 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Heerlijk landhuis in de Voerstreek

Karakteristieke voormalige boerderij smaakvol verbouwd tot vrijstaand landhuis met separaat gastenverblijf en garage.
Het landhuis, gebouwd met vakwerk, bevat het nodige comfort zoals o.a. een ruime keuken met leefruimte, duo-werkplek, 2 slaapkamers met ensuite badkamer, polyvalente ruimte en een praktische opbergkelder. Dit is wonen op niveau, met de nodige privacy, comfort, rust en een parkachtige tuin. Het geheel is met smaak ontworpen en kwalitatief uitstekend gebouwd met authentieke materialen.

Het landhuis is gelegen in Veurs, het meest exclusieve stukje Voerstreek tussen prachtige valleien en beekdalen. Veurs ligt op korte afstand van wandel-en fietsroutes. Maastricht, Luik, Aken op ca. een half uur rijden
De leuke Dorpjes van de Voerstreek zijn goed en snel bereikbaar. Uitstekende horecavoorzieningen liggen in de nabije buurt. Het straatje Daal ziet vrijwel geen verkeer. Woonopp. 227m² gebruiksopp. 311m² Perceelopp. 2673 m².

Alle details in dit object kloppen, zeer smaakvolle materiaalkeuzes en kleurstellingen verbinden woongenot met bijzonder leven zowel binnen als buiten het landhuis. Er werd gebruik gemaakt van authentieke vloeren (tegels en eiken vloeren) en materialen. Deze komen in de volledige woning tot uiting. Daarom is dit unieke object ook deze maand mei in Villa d'Arte gepubliceerd.

Bezichtig deze woning ook digitaal, kijk daarvoor op onze website of via:
my.matterport.com/show/?m=nRANY4YgUPW

Indeling:
Gelijkvloers ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op