Uitzonderlijk vastgoed te koop

685000€

3 slaapkamers 412 vierkante meters

Immoweb code : 20177212
Immoweb code : 20177212

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
412 vierkante meters bewoonbare ruimte
1200 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijk en uniek KARAKTERVOL huis.

SAINT-VITH (RECHT) – In de wijk Les Bois Magis, op een steenworp van Malmédy/Vielsalm, ontdekt u deze karaktervolle woning met een authentieke natuurstenen gevel van ongeveer 413 m², in perfecte staat. Gelegen nabij lokale winkels en het stadscentrum.
De woning bestaat uit een inkomhal, een keuken van +/- 25 m², een woonkamer van +/- 45 m², een salon van +/- 25 m², een badkamer van +/- 5 m², 1 toilet en 1 slaapkamer van +/- 21 m² op de begane grond.
Een prachtige eigentijdse trap leidt naar de eerste verdieping. Hier vindt u een ruime kamer van +/- 45 m² (geschikt voor diverse doeleinden), een slaapkamer van +/- 17 m², een badkamer met douche en bad van +/- 10 m², en een bureauruimte van +/- 52 m².
De vloeren zijn van massief hout of hoogwaardige tegels. In de betegelde kelder vindt u verschillende ruimtes, waaronder de verwarmingsruimte met toegang tot buiten via een trap.
Het dak is geïsoleerd en bedekt met leien, wat de woning extra charme en grandeur geeft.
De buitenschrijnwerkerij is voorzien van driedubbel glas.
De zolder kan worden omgebouwd tot een multifunctionele ruimte of twee ruime slaapkamers. De dakramen zorgen voor voldoende licht en verduistering naar wens. Alle oppervlakten zijn bij benadering. Het zuidgerichte buitenterras van +/195m².

Neem contact op