Uitzonderlijk vastgoed te koop

555000€

4 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 20146800
Immoweb code : 20146800

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
7076 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Uitzonderlijke villa met prachtige zichten op unieke ligging

Uitzonderlijke gelijkvloerse villa met prachtig panorama over het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen.
De locatie vlakbij de Hotond, een van de hoogste punten in Oost-Vlaanderen, biedt unieke mogelijkheden voor rust, privacy en natuurbeleving.
De woning is als volgt ingedeeld, inkomhal met bezoekerstoilet, ruime leefruimte met houtkachel, toegang tot het zijdelings terras en genietend van de prachtige zichten op de stad Ronse. Verder is er nog een keuken met toegang tot de kelder en een aparte eetkamer. Vanuit de lange nachthall is er toegang tot 4 slaapkamers waarvan één met eigen doucheruimte en nog een aparte badkamer. De woning is grotendeels onderkelderd bestaande uit verschillende ruimtes zoals een berging, bureau/hobbyruimte met rechtreekse toegang tot terras en tuin. Daarnaast biedt de woning voldoende parkeerplaats, een recent dak met zonnepanelen, een dubbele garage en extra opslagruimte.
De grote tuin rondom de woning is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Volwassen bomen en diverse planten sieren het terrein, wat een harmonieuze overgang vormt naar het omliggende natuurgebied. Dit maakt het niet alleen een perfecte plek om te ontspannen, maar biedt ook volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
De uitzonderlijke ligging zorgt ervoor dat de privacy en rust hier gewaarborgd zijn, terwijl de nabijheid van de Hotond en het centrum van Ronse de nodige voorzieningen binnen handbereik houden. Absoluut een bezoek waard.

Neem contact op