Uitzonderlijk vastgoed te koop

995000€

5 slaapkamers 546 vierkante meters

Immoweb code : 20125322
Immoweb code : 20125322

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
546 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Bent u op zoek naar een unieke woning met veel ruimte, geschikt voor kangoeroewonen of een vrij beroep, en wilt u een ruwbouw naar eigen smaak afwerken? Dan is deze hoeve met schuur, samen 546 m², iets voor u. Deze panden, gelegen op een rustige locatie, bieden een afgesloten binnenplaats en tuin op een terrein van 15 are. Het gebouw, dat deels winddicht is, biedt een loftgevoel in een natuurlijke omgeving.

De hoeve heeft op het gelijkvloers een grote keuken met eetplaats (58 m²), een ruime bureauruimte (40 m²), en een carport. Boven is er ruimte voor vier slaapkamers, een grote vide (41 m²), en een master bedroom (33 m²) met badkamer. De schuur van 207 m² biedt veel mogelijkheden voor recreatie, opslag of extra woonruimte.

Met authentieke details zoals een rieten dak, schuurpoorten en een moderne constructie met plafondhoge ramen, biedt dit pand het beste van twee werelden: landelijke charme en moderne comfort. De ruwbouw is klaar voor verdere afwerking, met hoogwaardige aluprofielen voor de ramen en isolatie in de muren. Dit is een pand dat je moet bezoeken om het gevoel van rust en comfort volledig te ervaren.

Neem contact op