Uitzonderlijk vastgoed te koop

635000€

3 slaapkamers 229 vierkante meters

Immoweb code : 20100849
Immoweb code : 20100849

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
229 vierkante meters bewoonbare ruimte
1560 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve, bijzonder energiezuinige open bebouwing

Dit pand is gelegen tegen de grens tussen Vlaanderen en Waals Brabant, op een boogscheut van Hoegaarden, Geldenaken, Tienen en op 30 km van Leuven.
De woning is landelijk gelegen op korte afstand van de winkelcentra.
Een voltreffer voor wie van natuur en stilte houdt.
Het is een bijzonder aangename energiezuinige woning(A++) die bij het optrekken van de nodige isolatie werd voorzien (attesten zijn aanwezig!), vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping en een ventilatiesysteem C+ van Renson.
Verder is er nog een alarmsysteem en een waterontharder.
Bij het tekenen van dit huis werd er veel aandacht besteed aan de implementatie in het landschap, de interactie met de natuur, openheid, licht en energie.
Tijdens de laatste twee jaar werden 4 saj batterijen van 5kWh bijgeplaatst, een wallbox voor het opladen van een full elektrisch voertuig , een kachel van "AUSTROFLAMM" voor een passief huis en een nieuwe warmtepomp die tijdens de zomer koelt en tijdens de winter de vloer verwarmt.
Verder is er ook nog een waterciterne van 10.000 liter, een filtersysteem met twee filters en een Wilo pomp. De waterciterne is aangesloten op de toiletten, een kraantje voor de tuin en de wasmachine.
Keuringsrapporten elektriciteit zijn aanwezig en kunnen samen met plannen en andere postinterventiedocumenten tijdens een bezoek op afspraak ingekeken worden.

Neem contact op