Uitzonderlijk vastgoed te koop

764000€

5 slaapkamers 401 vierkante meters

Immoweb code : 20270610
Immoweb code : 20270610

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
401 vierkante meters bewoonbare ruimte
794 vierkante meters grond

Omschrijving

Word jij de nieuwe eigenaar van dit iconische herenhuis?

Een unieke kans in Niel! Word de eigenaar van dit iconische herenhuis, bekend als ‘het eerste huis in beton in Niel’.

Dit pand, met een geschiedenis van meer dan 200 jaar, combineert historische charme met moderne gemakken. Met een ruime bew. opp. van 400 m², ligt de woning in een rustige eenrichtingsstraat, uitsluitend gebruikt door bewoners. Hier geniet je van privacy en rust, met vlakbij winkels, de markt, natuurgebieden en de A12.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal, waar de hoge plafonds en originele vloeren de authentieke sfeer benadrukken. Vanuit de hal bereik je de eetkamer met originele planché vloer, die overgaat in de volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur en een unieke kerkvloer. Ophet gelijkvloers bevinden zich verder een leefruimte, een bureau en een badkamer met douche.
De 1e verdieping biedt 3 slaapkamers, elk met eigen charme, en een 2e badkamer met bad. De zolder beschikt over 2 kamers en een ruime zolderruimte. Het pand is bijna volledig onderkelderd, met verschillende ruimtes waaronder een wijnkelder en 2 grote leefruimtes met toegang tot de tuin en terras.

De omheinde tuin is een oase van rust met een groot tuinhuis. Het dak werd vernieuwd samen met de dakgoten en Velux-ramen (2022), evenals 17 zonnepanelen, batterij en nieuwe waterboiler. Parkeerplaats naast de woning.
Ook mogelijkheden voor een professionele invulling, zoals een kantoor, commerciële activiteit, of B&B.
Maak snel een afspraa

Neem contact op