Uitzonderlijk vastgoed te koop

950000€

9 slaapkamers 900 vierkante meters

Immoweb code : 20068484
Immoweb code : 20068484

Overzicht

9 slaapkamers
3 badkamers
900 vierkante meters bewoonbare ruimte
7000 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Uitzonderlijk huis in Neupré

Engel&Völkers heeft het genoegen u deze uitzonderlijke woning in Neupré voor te stellen, dicht bij alle voorzieningen en toch in een unieke, groene omgeving.
Of het nu gaat om de architectuur of om de vele prestigieuze materialen, u zult verleid worden door de onmiskenbare charme van deze prachtige woning met een rijke geschiedenis.
Het hoofdgebouw, met zijn royale volumes en hoogwaardige afwerking, grote ontvangstruimten en talrijke slaapkamers, biedt een elegante en comfortabele leefomgeving.
Met een tweede woning die momenteel wordt verhuurd met een eigen ingang en schuren die kunnen worden verbouwd, biedt dit pand talloze verbouwingsmogelijkheden.
Deze bijgebouwen zijn ideaal voor professionals, grote gezinnen, kangoeroehabitats en gedeelde habitats.
De buitenkant van dit pand is net zo indrukwekkend, met een park met opmerkelijke bomen en een bloementuin versierd met talloze rozenstruiken. Deze buitenruimte biedt een vredige en betoverende omgeving, perfect om te ontspannen of om buitenrecepties te houden.
Neem voor meer informatie of een afspraak voor een bezoek contact met ons op. Deze uitzonderlijke residentie wacht op jou om een nieuwe bladzijde in haar geschiedenis te schrijven.

Neem contact op