Uitzonderlijk vastgoed te koop

1950000€

25 slaapkamers 1500 vierkante meters

Immoweb code : 20115216
Immoweb code : 20115216

Overzicht

25 slaapkamers
1500 vierkante meters bewoonbare ruimte
4440 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ontdek deze juweel van de hotelindustrie, ideaal gelegen in de betoverende omgeving van Nassogne. Dit prestigieuze vestiging met 25 ruime, comfortabele kamers is een zeldzame kans voor investeerders die zich willen vestigen in de hotel- of toerismesector.

25 elegante kamers: ruim, smaakvol ingericht en volledig uitgerust om het welzijn van de gasten te garanderen.
Overdekt zwembad: een groot, uitnodigend zwembad, ideaal om te ontspannen en te verjongen.
Gastronomisch restaurant: bekend om zijn verfijnde keuken, biedt een uitzonderlijke culinaire ervaring in een elegante omgeving.
Moderne faciliteiten: wellnessruimte, vergaderzalen en andere faciliteiten die zijn afgestemd op de behoeften van zakenreizigers en vakantiegangers.

Toeristische accommodatie: mogelijkheid om het pand om te vormen tot een gîte, bed & breakfast of andere vorm van toeristische accommodatie, afhankelijk van de benodigde vergunningen.
Vastgoedontwikkeling: een aangrenzend stuk grond, momenteel in gebruik als parkeerplaats, biedt mogelijkheden voor vastgoedontwikkeling, mits de nodige vergunningen worden verkregen. Ideaal voor een uitbreiding van de vestiging of een woonproject.

Strategische ligging: dit hotel ligt in een aantrekkelijke regio en verleidt zowel toeristen als plaatselijke bewoners aan.
Groeimogelijkheden: potentieel voor uitbreiding, rebranding of conversie naar toeristische accommodatie, met aanzienlijke vooruitzichten voor bedrijfsontwikkeling.
Gevestigde reputatie: een kant-en-klaa

Neem contact op