Uitzonderlijk vastgoed te koop

929000€

10 slaapkamers 569 vierkante meters

Immoweb code : 11465935
Immoweb code : 11465935

Overzicht

10 slaapkamers
7 badkamers
569 vierkante meters bewoonbare ruimte
8594 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijk pand met 3 wooneenheden

Het DYNASTY-agentschap heeft het genoegen een uitzonderlijk pand te koop aan te bieden in het pittoreske dorpje Freux, gemeente Libramont, gelegen in de Belgische Ardennen tussen Brussel en Luxemburg. Deze majestueuze stenen woning, gebouwd in 1868, werd in 2012 gerestaureerd en gerenoveerd in een shabby chic stijl, waarbij oude charme en modern comfort worden gecombineerd.

Dit pand strekt zich uit over een perceel van 85,94 are en bestaat uit drie afzonderlijke wooneenheden: een hoofdhuis, een gastenverblijf en een duplexwoning.

Het hoofdhuis verwelkomt u met een ruime inkomhal die leidt naar een grote woonkamer met een houtkachel en een inzethaard, een gezellige eetkamer met een houtkachel, een moderne ingerichte keuken, een toilet. Op de bovenverdiepingen vindt u drie slaapkamers, twee badkamers, een kleedkamer en een ingerichte zolder van 46 m², met de mogelijkheid om extra slaapkamers of een veelzijdige ruimte te creëren. Een mooi op het zuiden gericht terras opent naar de tuin, direct toegankelijk vanuit het huis.

Het fantastische gastenverblijf, beoordeeld met een 9,2 op Booking en nog steeds in bedrijf, biedt vier en-suite slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Twee grote woonkamers die leiden naar twee privéterrassen staan ter beschikking van de gasten, en bieden een perfecte ontspanningsruimte.

De derde wooneenheid is een duplexwoning bestaande uit een woonkamer met een Amerikaanse keuken, een ruime slaapkamer met badkamer en kleedkamer, een privé-tuin en twee

Neem contact op