Uitzonderlijk vastgoed te koop

715000€

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 20181468
Immoweb code : 20181468

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
562 vierkante meters grond

Omschrijving

Groot modern huis met 4 slaapkamers en groot terras

Deze BEN-woning (=bijna energie neutraal EPB A!) zal u op veel vlakken verrassen!  
Vooreerst door zijn rustige ligging in het groen en toch op wandelafstand van een supermarkt, basisschool, en openbaar vervoer.
Alsook door zijn enorme lichtrijke woonkamer met toegang tot een prachtig zonterras (met veel privacy!) en zicht op de groene omgeving.  Het terras is voorzien van de nodige zonwering.
Maar ook door zijn leuke indeling, waarbij gezocht werd naar een optimaal gebruik van het licht.  Drie van de vier slaapkamers zijn op de begane grond, waardoor die altijd een aangename temperatuur genieten.  Elke kamer heeft een eigen dressing.  Er zijn drie badkamers, waarvan één met sauna en drie aparte wc's. 
Andere troeven zijn: carport voor 2 wagens, aparte wasruimte, veel bergruimte en overal ingebouwde kasten, een goederenlift waarmee de boodschappen direct van de ingang naar de bijkeuken worden gebracht, een grote open polyvalente ruimte die uitgeeft op de woonkamer (mezzanine) en die momenteel gebruikt wordt als bureau en tv-zithoek, ventilatie D+, overal vloerverwarming, elektrische gordijnen en zonwering, 15 superperformante zonnepannelen, zonneboiler, gasketel met doorstroomsysteem, alarmsysteem met aangesloten rookmelders, straat met heel weinig verkeer!
Absoluut een bezoek waard!

Neem contact op