Uitzonderlijk vastgoed te koop

775000€

3 slaapkamers 375 vierkante meters

Immoweb code : 11474473
Immoweb code : 11474473

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
375 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Uitzonderlijke Architecturale Parel

Deze hypermoderne villa is het meesterwerk van een gerenommeerde interieurarchitect. Elk detail is zorgvuldig overwogen, resulterend in een woning die zowel stijlvol als functioneel is. Met 375 vierkante meter bewoonbare oppervlakte biedt het ruime en open leefruimtes die baden in natuurlijk licht. De villa beschikt over een doordacht lichtplan en high-end materiaalkeuze die luxe en exclusiviteit toevoegt aan het ontwerp.

De woning beschikt over 3/4 ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer, afgewerkt met hoogwaardige materialen en state-of-the-art voorzieningen. De precieze afwerking en aandacht voor detail zijn overal zichtbaar, van de vloeren tot aan de armaturen. Het dakterras en het doorkijkzwembad bieden een ongekend niveau van comfort en ontspanning, waardoor u elke dag van een vijfsterrenervaring geniet.

Deze villa biedt niet alleen een luxueuze woonruimte, maar ook de perfecte gelegenheid om uw handelszaak te vestigen. Dankzij de centrale ligging in de dorpskern van Houthulst en de ruime bewoonbare oppervlakte, kunt u uw woon- en werkleven moeiteloos combineren. Of u nu een kantoor in huis wilt creëren of een zaak wilt runnen, deze woning biedt de flexibiliteit en de ruimte die u nodig heeft om uw professionele en persoonlijke leven in harmonie te brengen.

Kortom, deze uitzonderlijke architecturale woning biedt u de unieke kans om te wonen en werken in een luxueuze en functionele omgeving, midden in het levendige dorpscentrum! Meer info: www.theoneandonly.live

Neem contact op