Uitzonderlijk vastgoed te koop

489000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11484381
Immoweb code : 11484381

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
700 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/12/2024

Omschrijving

Instapklare gezinswoning - EPC B - 700 m²

Instapklare laagbouwwoning met 3 slaapkamers in doodlopende, residentiële verkaveling vlakbij centrum Herenthout.

Deze goed onderhouden woning bevindt zich op een uiterst rustige en kindvriendelijke locatie net buiten het centrum van Herenthout met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

We betreden de woning langs de voordeur waar we verwelkomd worden door de inkomhal. Deze geeft enerzijds connectie tot 2 ruime slaapkamers en anderzijds tot de gezellige leefruimte met zithoek en aansluitend ruime leefkeuken voorzien alle toestellen en ontbijtruimte. Via de schuifraam betreden we de prachtige veranda, ingericht als eetplaats en met prachtig uitzicht over de tuin. De nachthal geeft verder toegang tot de badkamer en een ruime berging/wasplaats met achtertoegang. Naast de berging, verschaft de vaste trap ons toegang tot de bovenverdieping dewelke tal van mogelijkheden biedt naar extra kamer(s).

Dit mooi, zonnig georiënteerd perceel is volledig omheind en voorzien van een zeer ruime tuinberging achteraan in de tuin. Naast de woning is er de aanwezigheid van een carport. Momenteel is er achteraan in de tuin een aparte moestuin aanwezig. Rust en groen bieden de perfecte combinatie voor dit unieke geheel.

Bijzonderheden: EPC label B, conforme elektriciteitskeuring, warmtepomp met vloerverwarming, asbestvrij, instapklaar, kindvriendelijke toplocatie!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op