Uitzonderlijk vastgoed te koop

540000€

6 slaapkamers 494 vierkante meters

Immoweb code : 20018754
Immoweb code : 20018754

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
494 vierkante meters bewoonbare ruimte
1730 vierkante meters grond

Omschrijving

Bureau Godin Immobilier stelt u graag dit atypische pand voor, bestaande uit een huis, een appartement en een ontvangstruimte.
Dit uitzonderlijke pand is gelegen aan de uitgang van de stad Hastière richting Beauraing in een groene en rustige omgeving.
Beschrijving van de woning: een grote inkomhal met een kleine woonkamer, een ingerichte keuken open naar de eetkamer, een woonkamer, een wasplaats, een badkamer, een nachthal, twee slaapkamers, een kantoor op de mezzanine richting een slaapkamer, een woonkamer met een slaapkamer op de tussenverdieping, een doucheruimte en een groot kantoor. Een terras van 68 m2, een tuin en een grote parkeerplaats die plaats biedt aan maximaal 8 tot 10 voertuigen. Mogelijkheid van een verblijf!!!
Beschrijving van het appartement: een keuken, een woonkamer, een doucheruimte en twee slaapkamers met een terras van 20 M2 en een eigen tuin.
Omschrijving van de ontvangstruimte: een grote inkomhal, een ontvangstruimte met glazen dak van 82 m2, een werkplaats en een opslagruimte.
De woning, het appartement en de ontvangstruimte maken samen deel uit van een mede-eigendom van 69%.
Conform elektriciteit, Dubbele beglazing, Centrale verwarming op gas met nieuwe "Vaillant" ketel, Renovatie in 2022, Plafondhoogte van 4,53 M, Waterput van 50 M3, Buitenste elektrische aansluiting voor voertuig, Tuin en terras op het zuiden Oost, Gelegen op 20 minuten van Givet (Frankrijk), Dinant, Beauraing en 15 minuten van de snelweg. Winkels, scholen, openbaar vervoer nab

Neem contact op