Uitzonderlijk vastgoed te koop

Richtprijs

6 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 10425524
Immoweb code : 10425524

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
1448 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

(Faulx-les-Tombes) Karakteristiek pand 5 tot 7 kamers + kant

Faulx-les-Tombes (Gesves) - Genesteld in een ideale omgeving, rustig en dicht bij alle voorzieningen (scholen, winkels, wegen), is deze ruime en elegante woning het perfecte huwelijk tussen authentieke charme en modern comfort. De grote leefruimtes en de tuin van 14,48 are, gelegen op het zuidwesten en met een prachtig uitzicht op de vallei, zullen u zeker verleiden.
Het interieur van de woning is praktisch en comfortabel ingericht, met op de begane grond een inkomhal, een grote woonkamer van +/- 48 m², een ingerichte keuken, een veranda, 2 slaapkamers, een dressing, een bureau, een douchekamer en een toilet. Op de eerste verdieping vindt u een hal, 3 grote slaapkamers (tussen 14 en 39 m²), een badkamer met toilet en een grote vergaderzaal van +/- 69 m². In de kelder is er een kelder, een wasruimte, een garage en een danszaal.
Het eigendom omvat ook een verwarmd semi-ondergronds zwembad. Dit huis biedt vele mogelijkheden voor ontwikkeling, of het nu gaat om huurinkomsten, een kangoeroewoning, een gîte of een professionele activiteit. Het zal zich aanpassen aan uw wensen!
Vanuit energetisch oogpunt zijn de kozijnen DV hout/PVC, de centrale verwarming is olie gestookt en er is een K7. Het PEB is geklasseerd C (n°20220712008001 - 228 kwh/m².an) en de elektriciteit is conform.
Deze karaktervolle woning heeft alles om U te verleiden! Wacht niet langer om het te ontdekken, u zult zeker verliefd worden! Aanbod vanaf 449 000 euro, onder voorbehoud van aanvaardi

Neem contact op