Uitzonderlijk vastgoed te koop

1295000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20168817
Immoweb code : 20168817

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
526 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke woning op toplocatie in Edegem

Met gepaste trots stellen wij u deze uniek woning voor op een toplocatie in de zeer gegeerde Elsdonkwijk in Edegem.
Deze woning staat op een mooi perceel van 526m² en onderging in 2021 een totaalrenovatie waarbij werkelijk het volledige gebouw ontmanteld werd en terug opgebouwd.
De huidige eigenaars kozen voor een absolute topafwerking zonder enige compromissen. De keuken van Bulthaup, kraanwerk van CEA, Villeroy & Boch sanitair, verlichting van FLOS en TEKNA zijn hiervan maar enkele voorbeelden. De schildertechnieken doorheen de ganse woning, hoogwaardige domotica, vloerverwarming en overvloedig maatwerk maken het plaatje compleet.
Indeling : De ruime leefruimte sluit naadloos aan op de zuidwest gelegen tuin maar is ook direct verbonden met een luxueus uitgeruste keuken getekend Bulthaup. In de keuken vinden we kwaliteitsvolle toestellen van Siemens. In de volledig aangelegde tuin is het doorheen de seizoenen heerlijk vertoeven met veel privacy. Voor de terrassen werd gekozen voor een betonstructuur in combinatie met travertin.
Tevens op de gelijkvloerse verdieping is er een gastentoilet en ruime inpandige garage.
Op de verdieping vinden we een master met maatwerk kastenwand en ensuite een badkamer met riante inloopdouche en ligbad, volledig in stucco. Verder zijn er nog 3 zeer ruime en lumineuze slaapkamers die een luxe doucheruimte delen, tevens in stucco afgewerkt.
Tenslotte heeft de energiezuinige woning een A-label, zonnepanelen en een laadpunt voor EV's.

Neem contact op