Uitzonderlijk vastgoed te koop

690000€

24 slaapkamers 790 vierkante meters

Immoweb code : 20227113
Immoweb code : 20227113

Overzicht

24 slaapkamers
7 badkamers
790 vierkante meters bewoonbare ruimte
3307 vierkante meters grond

Omschrijving

Buitengewoon vastgoedcomplex met 24 kamers!

Heeft u een hoofd vol projecten, een ondernemersgeest of gewoon de droom om een prachtig pand te bezitten in het hart van een dorp met onmiskenbare charme? We zijn verheugd om een uniek vastgoedcomplex voor te stellen: "Het Witte Huis" en zijn "bijgebouw".
Dit indrukwekkende stenen gebouw, bekend bij dorpelingen en liefhebbers van de regio, heeft een rijke geschiedenis. Het werd achtereenvolgens gebruikt als stadhuis, hotel en vervolgens als vakantieverblijf. U kunt zich gemakkelijk de uitzonderlijke volumes voorstellen die het biedt!
Het hoofdgebouw heeft ongeveer 590 m² converteerbare ruimte, exclusief de zolders en de kelders die zich onder een groot deel van de bebouwde oppervlakte uitstrekken. Het bijgebouw, een tweede stenen gebouw, strekt zich uit over drie verdiepingen en biedt ongeveer 300 m² extra inrichtbare ruimte.
Dit vastgoedcomplex met een heel aangenaam zicht op de vallei is het ideale vertrekpunt voor vele wandelingen in het hart van de Lesse-vallei en nodigt u uit tot sereniteit en herbronning.
De twee gebouwen op het terrein van meer dan 33 are, zijn verschillend, wat de kansen vermenigvuldigt: een familieaankoop, een aankoop met vrienden, of voor meerdere projecten, alles is mogelijk. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn enorm: grote hoofd- of tweede woning(en), colving (co-bewoning), vrij beroep, seminaries, teambuilding, winkel of vakantieverblijf.
Er is al een aantrekkelijk en veelbelovend project qua rendement uitgewerkt. Het omvat 15

Neem contact op