Uitzonderlijk vastgoed te koop

725000€

4 slaapkamers 272 vierkante meters

Immoweb code : 20182060
Immoweb code : 20182060

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
272 vierkante meters bewoonbare ruimte
735 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Op twee stappen van het centrum van Braine-le-Château, gelegen in een rustige en vredige straat, ontdek ons prachtige driezijdige huis met houten skeletbouw uit 2010 in uitstekende staat. Deze uitzonderlijke woning biedt meer dan vier slaapkamers, 2 badkamers, een prachtige tuin en hoogwaardige voorzieningen!

Het pand bestaat uit het volgende: ingang met een mooie eikenhouten trap die naar de eerste verdieping leidt: prachtige woonkamer met een bar, een woon-/eetkamer en een sublieme volledig uitgeruste keuken met een groot centraal eiland. Prachtige dubbele hoogte met uitzicht op het bureau op de verdieping en toegang tot de grote groene tuin met vijver voor waterpartij of zwembad, apart toilet.
Op de tweede verdieping, sublieme ouderslaapkamer met slaapgedeelte, ruime inloopkast en aangrenzende badkamer met douche en jacuzzi-bad, privéterras met adembenemend uitzicht over het pand, apart toilet, tweede slaapkamer en bureau met prachtig uitzicht op de woonkamer.
Op de derde verdieping, twee mooie slaapkamers met zuidgericht terras en doucheruimte met douche en toilet.
De begane grond heeft, naast de ingang, een zeer grote garage, twee kelders en een wasruimte.

Deze prachtige villa biedt hoogwaardige afwerkingen, conforme elektriciteit, domotica, EPC B, elektrische verwarming met accumulator en zonnepanelen!

Mogelijkheid om het meubilair te kopen!

Neem contact met ons op om deze uitzonderlijke woning, die zeer zeldzaam is op de markt, te bezichtigen!

https://www.youtube.

Neem contact op