Uitzonderlijk vastgoed te koop

450000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 20043911
Immoweb code : 20043911

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
557 vierkante meters grond

Omschrijving

Te koop: Luxe Vakantiewoning 'La Charpente'

In het idyllische dorpje Gros-Fays, benoemd tot een van de mooiste dorpjes van Wallonië door de site 'Plus Beaux Villages de Wallonie', bevindt zich vakantiewoning La Charpente. Deze voormalige schuur van een jagershuis, volledig gerenoveerd in 2023, biedt 193 m² woonruimte die verleden en heden naadloos verenigt.

La Charpente, een goed verhuurde vakantiewoning genoemd naar het Franse woord voor 'skelet van een constructie', is een meesterwerk van renovatie met behoud van prachtige balken en spanten. Gelegen in de Semois-vallei biedt deze woning een unieke ervaring van ecologische verantwoordelijkheid en luxe, met serene rust, ongerepte schoonheid, duurzaamheid, modern comfort en verfijnde inrichting centraal.

Voor La Charpente vindt u parkeerruimte voor twee auto's. De ruime ontvangsthal leidt naar een modern ingerichte leefkeuken, grenzend aan een eetgedeelte met pelletkachel. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers: een met twee enkele bedden en een met een tweepersoonsbed, beide met inloopdouche en wastafel. De eerste verdieping biedt een sfeervolle living met indrukwekkende balken en een authentieke Ardeense muur, evenals een master bedroom met tweepersoonsbed, inloopdouche, wastafel en apart toilet. Ook op de begane grond is een apart toilet. De woning heeft een smaakvol ingericht terras en een 364 m² grote tuin met fruitbomen, omringd door een haag. Een tweede terras biedt uitzicht over de weilanden.

Neem contact op