Uitzonderlijk vastgoed te koop

785000€

5 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 20275963
Immoweb code : 20275963

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
2694 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerestaureerde 18e-eeuwse molen

Immo By Julie heeft het genoegen u deze prachtige karaktervolle eigendom voor te stellen, gelegen in Lavacherie, een Ardens dorpje in de Ourthevallei, tussen Bastogne en Marche-en-Famenne (op 8 minuten van de N4).
Deze oude, volledig gerestaureerde molen uit de 18e eeuw zal je veroveren met zijn uitzonderlijk rustige, groene ligging aan het einde van een kleine, onoverdekte doodlopende weg. Ideaal voor liefhebbers van rust en stilte, natuur en zelfs vissen met de Ourthe die langs de achterkant van het pand stroomt.
Bestaande uit Op de begane grond, 1 charmante inkomhal (+ individuele WC), 1 gezellige woonkamer, 1 eetkamer, 1 keuken die uitgeeft op 1 mooie, lichte serre met zichtbare daklijst. Op de eerste verdieping, 1 nachthal, 5 slaapkamers, waarvan 4 met en-suite badkamers met douche en 1 badkamer (bubbels). Inrichtbare zolders ook onder een prachtig dakgebinte, 1 gewelfde wijnkelder, garage.
Een wandeling door de tuin onthult een mooi prieel met een kleine ontspanningsruimte en barbecue aan het water, en 1 overdekt terras.
Volledig beveiligd door een alarmsysteem en elektrische toegangspoort. Er is ook de mogelijkheid om een bouwperceel van 20 hectare te kopen direct naast het huis.
PEB C, fotovoltaïsche panelen, voldoet aan de huidige energie-eisen. Geen overstromingsgevaar!
Neem voor meer informatie contact op met uw Immo By Julie agentschap op 0498/49.77.56.

Neem contact op