Triplex te koop

435000€

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11392644
Immoweb code : 11392644

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Loft, 207 m², in Loretteklooster in hartje Mechelen!

Het Loretteklooster uit 1912 is een serene oase van rust, pal in het historische hart van Mechelen. Via een privésteegje, enkel voor bewoners, stap je zo de bruisende Vismarkt op, met zijn resto’s en cafeetjes. Je zit ook vlakbij de Ijzerenleen, Grote Markt en Sint-Romboutstoren. De straat zelf wordt net heringericht, dus binnenkort verrijst hier een fonkelnieuwe straat met veel groen.
Na zijn casco start in 2011-12, werden hier verschillende appartementen/lofts ingedeeld en verkocht. Dit appartement is een triplex-appartement (3 verdiepen) met 2 toegangsdeuren, waardoor men hier op de eerste verdieping een perfecte polyvalente ruimte kan maken voor vrije beroepsactiviteiten. Het pand wordt casco verkocht, waardoor de nieuwe eigenaar het nog volledig naar zijn wensen kan inrichten. 
Indien men geen polyvalente ruimte nodig heeft, kan een eerste verdieping dienen als leefruimte met aansluitende open keuken, de tweede verdieping kan ingedeeld worden in 2 ruime slaapkamers en badkamer, en de derde verdieping kan een master-bedroom worden met nog een aansluitende badkamer.
Er is een gemeenschappelijke kloostertuin, schitterend getekend door Ars Horti. Spontaan aperitieven met medebewoners of een privéfeestje geven, het kan allemaal! 
Er is tevens een kelderberging inbegrepen.
De rust en charme van een klooster, gecombineerd met hedendaagse luxe en een bewoonbare oppervlakte 207 m² – perfect om hiervan je

Neem contact op