Triplex te koop

399000€

2 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 20262222
Immoweb code : 20262222

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Schitterend huis met tonnen karakter

In hartje Antwerpen, op een steenworp van de Rooseveltplaats, vind je dit bewonderenswaardige huis achter een tof geveltje terug.

Dit gouden pand zag het daglicht voor ’t eerst in 1937 en werd ontworpen door Léon Stynen. Dat toffe geveltje dat je vast opvalt, is beschermd – waardoor de etalage behouden moet blijven. Ook die mooie trap is authentiek behouden – maar voor de rest is deze parel instapklaar en voorzien van alle luxe.

Je komt binnen in dit pand op de begane grond, waar je ontvangen wordt door de volledig vernieuwde keuken die van al het nodige voorzien is. Volg je dat schoon licht tegeltje verder naar achter, dan vind je de gezellige eetkamer: een echte eyecatcher dankzij die ruwe, bakstenen muur. Verder is hier nog een aparte wasberging met aansluiting voor je wasmachine en droogkast. Wandel je vervolgens naar de eerste verdieping, dan kom je terecht in de knappe leefruimte met voldoende ruimte om een ruimte zithoek én een aparte bureauruimte te plaatsen. Je vindt hier eveneens een apart toilet. De tweede verdieping trakteert op de eerste slaapkamer, nóg een apart toilet én een badkamer met lavabo en inloopdouche. Wandel je dan uiteindelijk door naar het derde, dan vind je nog een slaapkamer terug: deze geeft bovendien toegang tot een héérlijk dakterras.

Ook zo verliefd als wij dat zijn? [email protected]!

Neem contact op