Studio te koop

112000€

21 vierkante meters

Immoweb code : 20102951
Immoweb code : 20102951

Overzicht

1 badkamer
21 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Studenten studio met eigen sanitair & keuken nabij Botanique

Meer informatie kan u terugvinden op onze website: www.homerun.immo
Gelegen op de vierde verdieping van een goed onderhouden studentencomplex met 42 units biedt de studio alle comfort voor moderne studenten, inclusief een eigen keuken en badkamer die zelfstandigheid en privacy garandeert. De badkamer is uitgerust met een toilet, een douche en badkamermeubel met spiegel, terwijl de keuken veel opbergruimte biedt en voorzien is van een elektrisch fornuis, een ingebouwde koelkast en ruimte voor een microgolfoven. Bovendien beschikt de studio over twee kelders voor extra opslag. Momenteel verhuurd aan €500 per maand met een bijkomende €90 voor maandelijkse lasten, wat een totaal van €580 per maand oplevert. Internet is inbegrepen in de maandelijkse lasten.
De studio bevindt zich in een opkomende wijk met veel potentieel. Voorzieningen zoals Carrefour Express, een apotheek en de Botanique liggen op minder dan 200m.
UCL Saint-Louis universiteit ligt op slechte 600m afstand, ideaal voor studenten. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 99 meter en het metro- en treinstation Botanique op 372 meter. De studio verkeert in een goede staat, heeft een hoge verhuurbaarheid, een strategische ligging in een wijk met groeipotentieel en biedt een aantrekkelijk rendement.

Neem contact op