Studio te koop

240000€

1 slaapkamer 38 vierkante meters

Immoweb code : 20055526
Immoweb code : 20055526

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
38 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Leuke studio in hartje Heverlee.

De residentie is gelegen vlakbij de Leuvense stadsrand, in de Sint-Lambertusstraat aan het marktplein! Deze locatie biedt voor studerende jongeren in Leuven, Heverlee én Brussel een goede uitvalsbasis. 

Niet alleen de omgeving is een troef maar ook de faciliteiten in de nabijheid zijn mooi meegenomen. Zo kan je er het openbaar vervoer vinden op enkele meters van het gebouw. Supermarkten, printshops, apotheek… op wandel/ fietsafstand. Het pand is in de buurt van het Arenberg park en het station van Heverlee. De ideale uitvalsbasis voor studenten die naast studeren wensen te ontspannen. Je geniet er als het ware van de natuur en dit op een boogscheut van Leuven.

Deze studentenresidentie is een vernieuwbouwproject van 2017. De renovatie werd uitgevoerd met aandacht voor detail. De studio met een oppervlakte van 38m² wordt volledig bemeubeld aangeboden. Het gebouw heeft enkele gemeenschappelijke ruimtes, een gemeenschappelijke leuke aangelegde tuin met verschillende terrassen en een fietsenstalling.

Interesse? Bel ons en plan uw bezoek in met onze Expert Investeringsvastgoed: [email protected] of 0495 53 46 49

EPC: 157 kWh/m² - UC: 2857427-label B
Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Neem contact op