Studio te huur

875€ + 90€ per maand

Immoweb code : 11491751
Immoweb code : 11491751

Overzicht

1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

RESIDENTIE TWENTY ONE

Deze ruime studio met slaaphoek biedt een ideale woonoplossing op het gelijkvloers, gekenmerkt door overvloedige lichtinval. De volledig gerenoveerde studio beschikt over een ruime inkomhal en een royale woonkamer met een moderne open keuken. De keuken is uitgerust met alle benodigde toestellen, waaronder een vaatwasmachine, combi-oven, elektrische kookplaat en een koelkast met diepvriesvak.
Daarnaast is er een apart toilet en een praktische berging van 2 m² binnen het appartement. Voor extra opslagruimte is het mogelijk om een aanvullende berging te huren. Een autostaanplaats kan gehuurd worden voor € 90 per maand.
De studio biedt een uitstekende verbinding met alle hoofdwegen van Oostende en ligt tevens dichtbij het centrum, waardoor u makkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen en diensten. Deze studio is per direct beschikbaar. De algemene onkosten bedragen € 90 per maand (forfaitair). Het voorschot voor verwarming en water komt neer op € 75 per maand.
Maak gerust een afspraak om deze prachtige studio te bezichtigen en ontdek zelf de comfortabele en praktische leefruimte die deze woning te bieden heeft.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op