Studio te huur

710€ + 85€ per maand

1 slaapkamer 49 vierkante meters

Immoweb code : 20014107
Immoweb code : 20014107

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
49 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Studio op toplocatie te nieuwpoort.

Dit lichte en luchtige appartement is gelegen in het charmante Nieuwpoort en biedt een comfortabele woonervaring op een bewoonbare oppervlakte van 49m². Het appartement bestaat uit een inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken, afzonderlijke slaapkamer en een badkamer, perfect voor een alleenstaande of een koppel dat op zoek is naar een gezellige en onderhoudsvriendelijke woonst.

De woonkamer is ruim met voldoende natuurlijk lichtinval door de grote glazen schuifdeur die toegang biedt tot een privébalkon. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de omgeving en zijdelings zeezicht en een ontspannende buitenruimte creëren. De aangrenzende open keuken is praktisch ingericht met voldoende kastruimte.

De slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kast en biedt voldoende ruimte. De badkamer is functioneel uitgerust met een ligbad, wastafel met onderkast en een verlichte spiegel.

Het appartement beschikt over een staanplaats (verplicht bij te huren). De locatie in Nieuwpoort biedt verschillende opties voor buitenactiviteiten in de nabije omgeving. Dit appartement is een ideale kans voor wie op zoek is naar een startklare woning met een lage onderhoudsvereiste en een praktische ligging in een aangename kuststad.

Neem contact op