Studio te huur

35 vierkante meters

Immoweb code : 11461104
Immoweb code : 11461104

Overzicht

1 badkamer
35 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/09/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Studentenstudio in hartje Leuven

ENKEL VOOR STUDENTEN!

Op het befaamde Rector de Somerplein in het hartje van Leuven bevindt zich dit totaalrenovatie-project met zowel kamers met eigen sanitair als studio’s.

Als student zal je je hier onmiddellijk thuis voelen! Middenin het bruisende stadscentrum ben je vlakbij faculteiten, eetgelegenheden en winkels.

De studio’s worden bemeubeld verhuurd (bed frame - 140 cm - zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast, koelkast). Deze studio’s beschikken over eigen sanitair en een uitgeruste keuken (kookfornuis met dampkap, frigo, ingebouwde frigo).

Er is nog één studio vrij in het gebouw vanaf 15 september 2024.

Er wordt tevens een provisie van 60 euro gevraagd voor het privatief verbruik van water, gas en elektriciteit en schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, brandkeuring en -verzekering, internet. De studentenbelasting t.b.v. 114 euro wordt apart aangerekend. Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het verbruik, iedere unit beschikt over individuele tellers.

Onder het Rector de Somerplein ligt een fietsenstalling die door de studenten gebruikt kan worden, deze is bewaakt én gratis.

Interesse? Contacteer ons voor een bezichtiging.
016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Neem contact op