Studio te huur

850€ + 60€ per maand

1 slaapkamer 43 vierkante meters

Immoweb code : 20224703
Immoweb code : 20224703

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
43 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Studio op bovenste verdieping met giga dakterras

Gelegen middenin hartje Pulhof. Te voet naar de beenhouwer en bakker voor kraakverse pistolets op zondag of een gezellige afterwork drink bij trendy bars en restaurants? Hier kan het allemaal. Van hieruit ben je tevens zo op de invalswegen, of in centrum Antwerpen met fiets en tram. Genieten van de rust en natuur kan in u in de naburige parken. Uiterst residentieel gelegen maar toch super centraal, een echte toplocatie! We bereiken de studio via de trap op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw. Het gebouw werd zonet helemaal gerenoveerd en is opzoek naar zijn eerste nieuwe bewoners.
Dankzij de energetische renovaties beschikt het appartement over een energielabel A - resultaat lage verbruikskosten!

Gezellig leefruimte op warme parket, keuken is uitgerust met alle nodige toestellen: micro, oven, vaatwasser, ijskast en diepvriezer. Verder treffen we hier nog een slaapkamer met badkamer.

Maar de absolute kers op de taart is het gigantische dakterras, een uitgelezen decor voor te aperitieven met vrienden. Of geniet hier van je ochtendkoffie met uitzicht.

Kortom, tiptop afgewerkte studio en 100% instapklaar.

Goed om te weten: 60 € gemeenschappelijke lasten, alle nutsvoorzieningen zijn apart, onmiddellijk beschikbaar en inclusief kelderberging.

Neem contact op