Stacaravan te koop

47000€

1 slaapkamer 20 vierkante meters

Immoweb code : 20011714
Immoweb code : 20011714

Overzicht

1 slaapkamer
20 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Huis

Immo2.0 is verheugd u een unieke kans te bieden op Parc de la Gayolle!




Wij bieden u een prachtig perceel te koop aan, reeds uitgerust met een caravan, perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Waarom kiezen voor Parc de la Gayolle? Uitzonderlijke gemeenschappelijke ruimtes: Speeltuin: Een veilige ruimte waar kinderen zich kunnen vermaken en nieuwe vriendjes kunnen maken.


Zwembad: Zoek verkoeling in ons moderne zwembad, perfect voor zonnige familiedagen. Catering: Geniet van onze cateringservice met mogelijkheden voor alle smaken, van snelle snacks tot gastronomische diners. Vrije tijd: Een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, garantie voor onvergetelijke momenten in het hart van de natuur.



Een ideale investering: Rentabiliteit: De caravanstalling is een uitstekende investeringsmogelijkheid met een groot potentieel voor seizoensverhuur en zelfs verhuur het hele jaar door. Toegevoegde waarde: De vele faciliteiten van het park en de bevoorrechte locatie zorgen ervoor dat de waarde van je investering blijft stijgen.





Perfect Tweede Thuis: Ontsnapping: Een perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress, te ontspannen en te genieten van de omringende rust. Bereikbaarheid: Gemakkelijk bereikbaar, dit perceel is de ideale locatie voor spontane weekenden of langere vakanties. Mis deze zeldzame kans niet om een stukje paradijs te bezitten in het Parc de la Gayolle.

Of je

Neem contact op