Penthouse te koop

1095000€

2 slaapkamers 239 vierkante meters

Immoweb code : 20195424
Immoweb code : 20195424

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
239 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Duplex penthouse van 239m2 met 2 terrassen gelegen in het c

Exclusief, ideaal gelegen duplex penthouse te Zutendaal met een luxueuze woonbeleving van 239m², 2 terrassen van +-34m² met zicht op groen en de stad. Er zijn 2 parkingplaatsen en 3 ruime kelders in de prijs inbegrepen.
Het leefgedeelte bevindt zich op de 3 de verdieping. Bij het betreden van de ruime hal met gastentoilet merken we de lichtrijke keuken-leefruimte van +-112m², deze is voorzien van een grote zit - eetruimte en de keuken. De maatkeuken met gebruik van degelijke en tijdloze materialen is meer dan compleet uitgerust. Het keukengedeelte is qua materiaal gebruik ook perfect afgestemd op de open eet- en zitruimte/ terraskamer. Tussen de hal en de op maat gemaakte keuken is er de praktische berging/wasplaats. Aansluitend op het eetgedeelte is er een terraskamer van 32m² met barmeubel voorzien. Vanuit deze zone hebben we door de volledige glazen gevel een zeer ruimtelijk gevoel en een weids zicht rond het appartement. We betreden het ruime terras van 29m² zowel vanuit de leefkeuken en de terras-tuinkamer.
Doorheen het penthouse zijn de betere, luxe materialen gebruikt die perfect afgestemd zijn op elkaar waardoor een ruimtelijk en huiselijk en klassevol geheel is ontstaan.
We krijgen hier instant een stijlvol luxe villa gevoel door de weidse zichten en het maximale gevoel van privacy. In het leefgedeelte zit achter 2 op maatgemaakte deuren een hydraulische inpandige lift naar het ondergelegen slaapgedeelte verscholen.
De nachthal zorgt voor de verdeling tussen het

Neem contact op