Penthouse te koop

* 420000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 20222261
Immoweb code : 20222261
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwproject Strijpen: Luxe Appartementen in het Hart va

Nieuwbouwproject Strijpen: Luxe Appartementen in het Hart van Zottegem

Ontdek de perfectie van wonen in Strijpen! Dit nieuwbouwproject biedt een exclusieve kans om te genieten van luxe appartementen met hoogwaardige afwerking en moderne architectuur, op een ideale locatie nabij het centrum van Zottegem.

Kenmerken van de appartementen:
- Ruimtelijke Indeling: Kies uit 2- of 3-slaapkamerappartementen met royale woonoppervlaktes variërend van 120 tot 159 vierkante meter. Hier vindt u volop ruimte om te leven en te ontspannen.
- Licht en Lucht: Dankzij de grote ramen geniet elk appartement van een overvloed aan natuurlijk licht, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.
- Energiezuinig Wonen: De appartementen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid, waardoor u kunt genieten van een energiezuinig thuis zonder in te boeten op comfort.
- Uiterst hoge afwerkingsgraad: De appartementen zijn ontworpen door de bouwheer alsof ze voor zichzelf zouden zijn, met de hoogste kwaliteit in materialen. 

Locatie:
Gelegen in Strijpen, biedt dit project de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Het bruisende centrum van Zottegem met zijn winkels, scholen, restaurants en recreatiemogelijkheden ligt op slechts een steenworp afstand.

Extra:
- Garages en Bergingen: Maak het leven nog gemakkelijker met de mogelijkheid tot het aankopen van garages en bergingen, ideaal voor extra opslag en uw voertuig. 
- Op maat luxe afwerking door de bouwheer met hoogwaardige keukens, badkamers en inb

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie 10-12

Neem contact op