Penthouse te koop

* 829000€

2 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11481963
Immoweb code : 11481963
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Riante penthouse met XL terras

Dit luxueus appartement (1e verdieping) beschikt over een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een ensuite badkamer, een badkamer met douche en lavabomeubel, twee bergingen, twee aparte toiletten en een groot, zonnig privatief terras met 180° zicht.

Graag vermelden we nogmaals de unieke grootte van dit appartement met een totale oppervlakte van maar liefst 200m² en een XL-terras van 39m².

Residentie Sirius is rustig gelegen, aan de markt van Waasmunster. In de nabijheid treft u horeca, openbaar vervoer, grootwarenhuizen, scholen, enzovoort. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding met de E17, richting Antwerpen en Gent. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de diverse wandel- en fietsroutes in de buurt van het project. U woont hier middenin het groen dankzij de natuurrijke groenzone, die deel uitmaakt van de site.

Residentie Sirius Gardens telt 13 high-end afgewerkte appartementen, 21 autoparkeerplaatsen (waarvan 6 bovengronds), fietsstaanplaatsen en kelderbergingen.

Alle appartementen zijn opgebouwd volgens het doorzonprincipe: in de zuidwestelijk georiënteerde woonruimtes met open keuken stroomt het zonlicht onbelemmerd door de grote raampartijen naar binnen. De afwerking gebeurt in samenspraak met de potentiële kopers en conform het lastenboek.

Er wordt ecologisch gebouwd, met hoogwaardige materialen, een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, vloerverwarming met

Neem contact op