Penthouse te koop

295000€

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 11481002
Immoweb code : 11481002

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Fantastisch gelegen penthouse met ruim terras op het vierde verdiep nabij het centrum van Tervuren. De penthouse bevindt zich op wandelafstand van de tram, scholen, supermarkt en park van Tervuren. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 55m² (exclusief terras van 60m²).

Indeling vierde verdiep: Inkomhal (4,5m²) met laminaatvloer en aansluiting wasmachine, doorgaand naar ruime living (24,5m²), keuken volledig geïnstalleerd 5m² ( ceramische kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser + frigo). Ruime slaapkamer (16m²) aanwezig, badkamer (5,5m²) met bad, lavabo en toilet. Er is een fantastisch terras met zicht op groen en de Tervurenlaan van 60m².

Appartement is momenteel verhuurd met een éénjarig contract tot 30 oktober 2024. Huurprijs van 735 euro + 145 euro gemeenschappelijke kosten en eigen verbruik (waaronder waterverbruik en verwarming appartement).

Geweldige ligging nabij supermarkten (Carrefour, scholen HHC, openbaar vervoer (tram en bus), park van Tervuren en alle faciliteiten). Een niet te missen opportuniteit als investering of eerste woonst.

Elektriciteitsinstallatie is conform. Geen renovatieverplichting aangezien EPC reeds een D score is.

Perceel en gebouwscore D, geen overstromingsgevoelig gebied.

Bezoeken op afspraak.
Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: nee

Neem contact op